Bogdan Lobont a facut ieri cunostinta cu presa italiana. Jucatorul a fost prezentat oficial de Pantaleo Corvino, directorul sportiv al violetilor, care i-a si gasit o porecla romanului: ""Pisica"". Goalkeeperul nationalei, care va imbraca la Flo

Bogdan Lobont a facut ieri cunostinta cu presa italiana. Jucatorul a fost prezentat oficial de Pantaleo Corvino, directorul sportiv al violetilor, care i-a si gasit o porecla romanului: ""Pisica"".

Goalkeeperul nationalei, care va imbraca la Florenta tricoul cu numarul 22, recunoaste ca si-a implinit un vis. ""Toata lumea stie ca Serie A este cel mai frumos, dar si cel mai dificil campionat din lume. Am visat mereu ca voi ajunge sa joc aici si imediat ce am avut aceasta posibilitate nu am ezitat. In Italia, un simplu meci de campionat se ridica la nivelul unei partide de Liga Campionilor"", a spus Lobont, care crede ca este o mare responsabilitate sa-l inlocuiasca pe Frey, mai ales ca francezul era foarte apreciat de suporteri.
RECOMANDARI. La randul sau, Corvino a confirmat ca portarul roman a semnat un contract pe patru ani si jumatate si a precizat ca in aceasta tranzactie un cuvant de spus a avut si Cristi Chivu, care a dat asigurari ca Lobby ""este cel mai bun portar din Europa"". ""Transferul lui Lobont a fost privit cu o oarecare doza de scepticism. Pierderea lui Frey este importanta, dar eu cred ca Bogdan il poate inlocui cu succes. Fiorentina va avea nevoie in viitor de 22 de titulari pentru a crea un lot competitiv"", a mai spus directorul sportiv al gruparii viola.

ANTRENAMENT, SINGUR


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.