Antrenorul Stelei, Cosmin Olaroiu, a declarat sambata, la revenirea echipei din stagiul efectuat in Italia, ca inca nu s-a hotarat asupra garniturii de baza cu care va aborda meciurile cu Heerenveen si returul campionatului. SANSE. ""Primul unspreze
Antrenorul Stelei, Cosmin Olaroiu, a declarat sambata, la revenirea echipei din stagiul efectuat in Italia, ca inca nu s-a hotarat asupra garniturii de baza cu care va aborda meciurile cu Heerenveen si returul campionatului.
SANSE. ""Primul unsprezece care era obisnuit in 1986 la Steaua era Iovan, Bumbescu, Belodedici, Barbulescu, Lacatus... In acest moment, fiecare jucator are o sansa. Nu avem un unsprezece stabil. Cand vor incepe campionatul si meciurile oficiale, atunci vom vedea. Important este sa avem optiuni. Daca cei care au jucat mai putin vor prinde incredere, pentru ca am vazut ca valoare au, vom avea solutii"", a spus la aeroport Olaroiu, care l-a laudat cel mai mult pe adolescentul de 17 ani Razvan Ochirosii. ""Este o promisiune, dar pana sa devina certitudine mai are un drum lung de parcurs. Trebuie sa avem si noi grija de asta, insa, in special, el trebuie sa fie atent, pentru ca este la o varsta foarte frageda"", a comentat antrenorul ""militarilor"". Acesta a precizat ca, indiferent daca Hamutovski va reveni la echipa, Steaua va mai achizitiona un portar: ""Avem nevoie de trei portari. Cernea s-a miscat bine. Si Marius Toma este de viitor, dar o echipa de talia Stelei are nevoie de portari de valori apropiate"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.