Negocierile dintre conducerea Rapidului si Marius Maldarasanu s-au incheiat cu bine. Mijlocasul a semnat prelungirea contractului pana in vara anului 2008. In schimb, desi a plecat sambata in Cipru impreuna cu Maldarasanu, Valentin Badoi nu a a

Negocierile dintre conducerea Rapidului si Marius Maldarasanu s-au incheiat cu bine. Mijlocasul a semnat prelungirea contractului pana in vara
anului 2008.

In schimb, desi a plecat sambata in Cipru impreuna cu Maldarasanu, Valentin Badoi nu a ajuns inca la o intelegere cu clubul de langa Podul Grant, el primind, din cate se pare, inca zece zile suplimentare pentru a lua o decizie.
DECISIV. Vineri seara, discutiile decisive cu Maldarasanu au fost purtate chiar de catre vicepremierul George Copos si s-au incheiat abia in jurul orei 22:30. ""Ma bucur ca l-am convins pe Marius sa semneze. El este un pion extrem de important al echipei. In plus, a dovedit ca este si un rapidist adevarat"", a declarat patronul giulestenilor. La randul sau, satisfacut, cel mai apreciat jucator al trupei lui Razvan Lucescu din sezonul recent incheiat a confirmat spusele lui Copos: ""Am ajuns la o intelegere si am semnat pe inca doi ani, incepand din vara. Sunt bucuros ca totul s-a terminat cu bine si acum ma voi concentra doar asupra muncii alaturi de echipa, in cantonamentul din Cipru"".

INCA INCERT


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.