Gica Hagi are la dispozitie toti jucatorii din lot, incepand de ieri, ultimul sosit in Cipru, Mansour, intrand si el in programul echipei.
Convocat la nationala de tineret a Senegalului, unde a inscris trei goluri in sase meciuri, atacantul a
Gica Hagi are la dispozitie toti jucatorii din lot, incepand de ieri, ultimul sosit in Cipru, Mansour, intrand si el in programul echipei.
Convocat la nationala de tineret a Senegalului, unde a inscris trei goluri in sase meciuri, atacantul a ajuns mai tarziu la Larnaca. ""Au venit multi jucatori noi, dar concurenta nu ma sperie. Eu voi incerca sa dau totul pe teren. Sper ca Hagi sa aiba incredere in mine"", a spus Mansour. Ieri-dimineata jucatorii au avut liber, unii alegand sa se relaxeze in salile hotelului unde sunt cazati, iar altii, profitand si de vremea foarte buna, sa se plimbe pe malul marii. TRANSFERURI. Oficialii lui Poli au anuntat ca e posibil sa mai vina si alti jucatori la echipa, cu trimitere in special la Cocis si Florescu de la Serif Tiraspol. ""Lista de transferuri ramane deschisa pana cu 48 de ore inaintea inceperii campionatului"", a declarat directorul executiv, Anton Dobos. INFRANGERI IN AMICALE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.