Rapidul si-a prezentat ieri cele doua achizitii importante: Viorel Moldovan si Daniel Pancu. In schimb, mai multi jucatori refuza sa-si prelungeasca intelegerile, fapt ce produce mari tensiuni in Giulesti. Satisfactia perfectarii transferurilor

Rapidul si-a prezentat ieri cele doua achizitii importante: Viorel Moldovan si Daniel Pancu. In schimb, mai multi jucatori refuza
sa-si prelungeasca intelegerile, fapt ce produce mari tensiuni in Giulesti.

Satisfactia perfectarii transferurilor lui Viorel Moldovan si Daniel Pancu este umbrita de scandalul mocnit dintre patronul George Copos si presedintele Dinu Gheorghe. Motivul principal al nemultumirii vicepremierului il constituie despartirea de mijlocasul Robert Ilyes, dar si faptul ca Dolha, Ionut Curca, Maldarasanu, Badoi, Perja, Nicolae Constantin si Nicolae Grigore refuza sa semneze prelungirea contractelor.
ULTIMATUM? Surse din interiorul clubului sustin ca George Copos i-ar fi dat chiar si un ultimatum presedintelui Dinu Gheorghe, amenintat cu demiterea in cazul in care jucatorii mentionati mai sus, in special Badoi si Maldarasanu, vor parasi Giulestiul. De altfel, cei doi au fost anuntati ca, in cazul in care nu-si vor da acceptul pentru ramanerea in lotul lui Razvan Lucescu, vor fi exilati la echipa a doua si nu vor merge in cantonamentul din Cipru, plecarea fiind prevazuta azi. Rapidul are deja un caz asemanator, portarul Emilian Dolha fiind trimis inca de anul trecut la ""satelitul"" Electromagnetica.
NEMULTUMIRE. Se pare ca numerosi jucatori sunt nemultumiti de diferenta uriasa dintre valoarea contractelor lor si cea a nou- venitilor. Badoi e cel mai iritat, salariul sau de 32.000 de dolari fiind unul infim in comparatie cu cele ale lui Moldovan si Pancu. Acesta a fost si motivul transferului lui Ilyes, care a plecat de la 60.000 de dolari in Giulesti, la 250.000 de dolari in Azerbaidjan.

RAPID DEVINE SA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.