Adjunct al Inspectorului General al Politiei Romane 2004-2005: Directorul Institutului de Criminalistica din Inspectoratul General al Politiei Romane; 2002-2004: Seful Serviciului de Investigatii Criminale la Inspectoratul de Politie al Ju

Adjunct al Inspectorului
General al Politiei Romane

2004-2005: Directorul Institutului de Criminalistica din Inspectoratul General al Politiei Romane;
2002-2004: Seful Serviciului de Investigatii Criminale la Inspectoratul de Politie al Judetului Dambovita
Comisar-sef

Inspectoratul General al Politiei Romane a lansat o campanie de prevenire a accidentelor rutiere cu urmari grave. Denumita simbolic ""Stop accidentelor! Viata are prioritate!"", actiunea a luat startul printr-o ceremonie desfasurata in Piata Constitutiei din Capitala. Campania, sustinuta de mai multe institutii ale statului si mass-media, a fost pregatita de comisarul-sef Gheorghe Popa, Adjunct al Inspectorului General al Politiei Romane. Prin intermediul acestui program, care se va desfasura pe parcursul a sase luni, Politia Romana isi propune sa reduca numarul accidentelor rutiere cu 5%, avand in vedere ca acesta a crescut cu 5,3 %. Statistic, pierderile de vieti omenesti inregistrate anual in Romania in urma accidentelor de circulatie, echivaleaza cu disparitia de pe harta tarii a unei localitati rurale de marime medie. Pentru ca a pus la punct toate detaliile campaniei si pentru ca este coordonatorul intregii misiuni a politistilor implicati in aceasta actiune, Jurnalul National il declara pe comisarul-sef Gheorghe Popa ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.