Conflictul dintre CS Dinamo si echipa de fotbal pe marginea folosirii stadionului din Soseaua Stefan cel Mare i-a dezorientat pe jucatorii antrenati de Esteban Vigo. AFECTATI. Revenit in lotul ""cainilor"" in aceasta iarna, portarul Cristian Muntea
Conflictul dintre CS Dinamo si echipa de fotbal pe marginea folosirii stadionului din Soseaua Stefan cel Mare i-a dezorientat pe jucatorii antrenati de Esteban Vigo.
AFECTATI. Revenit in lotul ""cainilor"" in aceasta iarna, portarul Cristian Munteanu este de parere ca trebuie facute toate eforturile pentru stingerea litigiului dintre cele doua parti. CS Dinamo a hotarat, intr-o sedinta care a avut loc la inceputul acestei saptamani, ca echipa de fotbal sa nu mai poata folosi arena traditionala pentru meciurile de pe teren propriu pana la achitarea datoriilor care se ridica pana la 20 de miliarde de lei vechi. ""Suntem legati sufleteste de Ministerul Administratiei si Internelor. Nu vad cum ar putea Dinamo sa joace pe alt stadion, aceasta situatie ar afecta moralul jucatorilor"", a declarat Munteanu. In alta ordine de idei, vicepresedintele Gigi Netoiu, aflat in China, a afirmat ieri ca inca nu a ajuns deocamdata la un acord cu Beijing Hyundai pentru a-l readuce pe Alexa la Dinamo.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.