Cele mai cunoscute trupe de hip-hop din Romania se ocupa prea putin de intretinerea propriilor site-uri, in ciuda faptului ca isi doresc o legatura stransa cu fanii.
Capitolul dedicat ""noutatilor"" de pe majoritatea paginilor de internet ale
Cele mai cunoscute trupe de hip-hop din Romania se ocupa prea putin de intretinerea propriilor site-uri, in ciuda faptului ca isi doresc o legatura stransa cu fanii.
Capitolul dedicat ""noutatilor"" de pe majoritatea paginilor de internet ale acestor artisti contin informatii ""noi"" de cel putin jumatate de an. Pe ici, pe colo mai vezi date proaspete referitoare doar la concertele din perioada urmatoare. Parazitii si casa lor de productie, 20 cm Records, sunt mai interesati sa vanda obiecte promotionale decat sa tina legatura cu admiratorii muzicii lor. La concerte, pe langa materiale discografice, hip-hoperii ofera fanilor, pe bani, si tricouri inscriptionate cu numele trupei si al producatorilor. Comunicarea la atat se rezuma, caci lista de discutii pe site, ioc! Nici fanii lui Bitza nu au unde discuta. Omul are o pagina web foarte sofisticata, dar, din nefericire, invechita. Ultimele stiri si fotografii sunt de prin vara, iar mesajele lui Bitza impotriva pirateriei, pro Rosia Montana si anti-playback de prin primavara. ESTI LIBER, DAR...! B.U.G. Mafia nu are o pagina oficiala de internet. In schimb, Tataee, Caddy si Uzzi au niste fani de treaba, care au ""ridicat"" www.bugmafia93.ro. Stirile sunt cam ""reci"", ultimele fiind din vara anului trecut. In schimb, vizitatorii isi pot trece vremea cu numeroasele articole despre B.U.G. si hip-hop, in general. Atentie: anonimii nu sunt primiti pe Forum! Conform sectiunii ""Concerte"" de pe site-ul www.racla-online.com, ultimul show R.A.C.L.A. a avut loc pe 31 martie 2005, desi trupa nu a fost in somaj. Inainte de a intra pe ""Forum"", e bine sa citesti avertismentul: ""Esti li-ber sa faci ce vrei... dar sa nu te faci de c...t!"". Cam acelasi mesaj este transmis si celor care viziteaza listele de discutii de pe www.la-familia.ro. Totusi, nu a putut fi evitata disputa intre fanii La Familia si fanii B.U.G. Mafia.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.