Fostul director al Directiei Regionale Vamale Timis, Adrian Jebeleanu, a demisionat duminica din functia pe care o ocupa. In locul sau, pana la sustinerea concursului, interimatul DRV Timis va fi asigurat de Gabriel Moldovan, proaspat demisionar din
Fostul director al Directiei Regionale Vamale Timis, Adrian Jebeleanu, a demisionat duminica din functia pe care o ocupa. In locul sau, pana la sustinerea concursului, interimatul DRV Timis va fi asigurat de Gabriel Moldovan, proaspat demisionar din functia de sef al Vamii Timisoara.
Pe postul lui Gabriel Moldovan, la Vama Timisoara, va veni Ion Craciunoiu, plecat si el, de curand, din functia de sef al Vamii Aeroport Timisoara unde va ajunge fostul director al DRV Timis, Adrian Jebeleanu. Surse din cadrul Aliantei D.A. Timis sustin ca toata aceasta rotatie de cadre vamale are in spate o serie de interese politice, in special pe cele ale Partidului Democrat.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.