Agitatie mare ieri la sediul Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR). Se facea ""Evaluarea activitatilor Politiei Romane pe anul 2005"", activitati care au avut parte de laude, dar si de critici din partea presedintelui Basescu, a premierul
Agitatie mare ieri la sediul Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR). Se facea ""Evaluarea activitatilor Politiei Romane pe anul 2005"", activitati care au avut parte de laude, dar si de critici din partea presedintelui Basescu, a premierului Tariceanu si a ministrului Administratiei si Internelor, Vasile Blaga.

CRITICI. Dupa sedinta de bilant, presedintele a spus ca a cerut conducerii Politiei Romane sa dea ""o lupta fara menajamente impotriva crimei organizate, cu accent pe evaziunea fiscala, spalare de bani, trafic de fiinte umane"". Totodata, Basescu a atentionat ca tara noastra s-a transformat dintr-o tara de tranzit a drogurilor intr-una de consum, iar Politia este cea care trebuie sa puna capat acestui fenomen. ""Fiecare dintre noi poate vedea in zona liceelor, pe la colturi, distribuitorul de droguri. Este esential ca Politia Romana sa protejeze noua generatie de consumul de droguri, un element care, alaturi de reducerea natalitatii, poate contribui la deprecierea calitatii fiziologice a natiunii"", a spus seful statului. (Radu Crivat)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.