Dupa ce duminica a fost programata reunirea lotului, antrenorul Gica Hagi a condus ieri-dimineata si primul antrenament din noul an.
""Dam o mare importanta testelor si controalelor medicale, pentru ca vrem sa vedem starea fizica a fiecaruia""
Dupa ce duminica a fost programata reunirea lotului, antrenorul Gica Hagi a condus ieri-dimineata si primul antrenament din noul an.
""Dam o mare importanta testelor si controalelor medicale, pentru ca vrem sa vedem starea fizica a fiecaruia"", a spus tehnicianul lui Poli. SCHIMBARI. Prima decizie luata de Hagi a fost aceea de intinerire a lotului. El a anuntat ca Florin Batranu (35 de ani), Valentin Velcea (32 de ani), Dan Galdeanu (32 de ani) si Alin Paleacu (31 de ani) nu mai fac parte din echipa. Batranu va ramane totusi in staff-ul administrativ al clubului. La reunire s-au prezentat si achizitiile certe, Alin Stoica, Adrian Ilie (Poli Iasi) si Silviu Izvoreanu (Otelul), precum si sarbii de la Rad Belgrad, atacantul Sreten Stanici si Vladimir Gluscevici. In schimb, de la reunire au lipsit australianul Jonathan McKain, care s-a casatorit de curand, si senegalezul Gueye Mansour, convocat la echipa nationala pentru Cupa Africii pe Natiuni.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.