Director general al societatii furnizoare de agent termic, Termoelectrica Termoelectrica si-a anuntat intentia de a majora pretul agentului termic cu 56%. Dupa doua discutii intre reprezentantii societatii si cei ai Primariei Capitalei nu s-a ajun
Director general al societatii furnizoare de agent termic, Termoelectrica

Termoelectrica si-a anuntat intentia de a majora pretul agentului termic cu 56%. Dupa doua discutii intre reprezentantii societatii si cei ai Primariei Capitalei nu s-a ajuns la nici un rezultat. O asemenea crestere a tarifelor ar presupune majorarea subventiilor alocate de la bugetul local pentru incalzire, dar si o crestere substantiala a facturii pentru caldura, platita de populatie. Saptamana aceasta va mai avea loc o noua runda de discutii intre Termoelectrica si Primaria Bucurestiului privind noul pret al agentului termic in Capitala. Intentia Termoelectrica a starnit atat protestele Primariei, cat si ale opiniei publice. Directorul companiei, Ovidiu Pop, a explicat ca unul dintre motivele cresterii pretului este scumpirea gazelor si ca, in cele din urma, majorarea preturilor la apa calda si caldura ar putea sa se faca in trepte. Intentia societatii furnizoare de caldura de a majora pretul energiei termice a starnit indignarea opiniei publice. Bucurestenii asteapta verdictul dupa solutionarea divergentelor dintre reprezentantii municipalitatii si cei ai Termoelectrica. Pentru ca a ajuns in centrul atentiei prin valva starnita de probabila majorare a facturilor, Jurnalul National il declara pe Ovidiu Pop, seful Termoelectrica, ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.