Deputatul PD de Covasna, Petre Strachinaru, a declarat ieri ca este foarte probabila amanarea dezbaterii parlamentare a proiectului de lege privind statutul minoritatilor nationale, informeaza Mediafax. In opinia deputatului Strachinaru, comisiil
Deputatul PD de Covasna, Petre Strachinaru, a declarat ieri ca este foarte probabila amanarea dezbaterii parlamentare a proiectului de lege privind statutul minoritatilor nationale, informeaza Mediafax.

In opinia deputatului Strachinaru, comisiile de specialitate din Camera Deputatilor nu vor putea discuta pana la 15 februarie toate amendamentele depuse. El a declarat ca a recitit de cateva ori proiectul de lege in vacanta parlamentara si a gasit ""din ce in ce mai multe probleme in afara celor semnalate deja"". Strachinaru apreciaza ca proiectul de lege nu poate fi adoptat in forma actuala si, in plus, trebuie eliminat din text articolul 5 privind autonomia culturala.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.