Senatorul PSD Ion Iliescu a marturisit ieri ziaristilor ca a fost mai putin favorizat de soarta, pentru ca a facut parte dintr-o familie mai saraca, ce nu i-a lasat mosteniri. ""Am avut o familie mai saraca, am avut multe matusi, dar nu mi-au lasat
Senatorul PSD Ion Iliescu a marturisit ieri ziaristilor ca a fost mai putin favorizat de soarta, pentru ca a facut parte dintr-o familie mai saraca, ce nu i-a lasat mosteniri.
""Am avut o familie mai saraca, am avut multe matusi, dar nu mi-au lasat nimic"", a spus Ion Iliescu. ""Averea"" lui Ion Iliescu a fost casa batraneasca a bunicilor, pe care acestia au vandut-o in 1945, cand s-au mutat la Bucuresti cu parintii sai, ""altceva, nimic"".
""Nu am avut proprietati, nu am avut mosteniri.. Eu nu am fost favorizat de soarta"", a conchis Ion Iliescu. Senatorul PSD a facut aceste declaratii dupa ce a fost intrebat de ziaristi cum comenteaza faptul ca sotia presedintelui executiv al partidului, Adrian Nastase, a primit, potrivit presei centrale, o mostenire de un milion de dolari de la o matusa.
Nici presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, nu se poate lauda cu mare lucru. Sotia sa, Marilena Vacaroiu, are un venit anual din salariu de aproximativ doua ori mai mare decat el. Angajata la Fondul de Garantare a Depunerilor Populatiei, Marilena Vacaroiu castiga anual 88.997 RON, in timp ce sotul ei, presedintele Senatului, castiga din indemnizatie 46.415 RON. Conform noii declaratii de avere, Vacaroiu nu a facut in 2005 nici un fel de investitii in terenuri, case sau masini. (Lavinia Dimancea)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.