Aflati pe ultimul loc in Divizia A, cu doar 6 puncte in clasament si cu sanse minime de a evita retrogradarea, vasluienii s-au reunit ieri sub comanda antrenorului Mircea Rednic. VRAJELI. Chiar daca au promis ca vor face achizitii tari, in vestiar n
Aflati pe ultimul loc in Divizia A, cu doar 6 puncte in clasament si cu sanse minime de a evita retrogradarea, vasluienii s-au reunit ieri sub comanda antrenorului Mircea Rednic.
VRAJELI. Chiar daca au promis ca vor face achizitii tari, in vestiar nu s-a prezentat decat un singur jucator nou, Csaba Borbely, semn ca moldovenii s-au apucat de treaba mai mult cu gandul de a mai acumula cateva puncte la zestrea peticita. ""Puriul""
s-a aratat insa extrem de optimist. ""In cursul acestei saptamani sunt asteptati un mijlocas ofensiv nigerian, un atacant din Camerun si doi jucatori sarbi, un atacant si un mijlocas de banda. Nu putem da nume, dar sunt jucatori care au evoluat atat la echipele nationale de tineret, cat si la primele reprezentative"", a spus Rednic. Claudiu Raducanu a fost dat la echipa a doua, FCM Husi.
BOMBA. Finantatorul Adrian Porumboiu incearca sa-l aduca la Vaslui pe stelistul Florentin Dumitru. Gigi Becali ar fi dispus sa-l cedeze pe ""Gibon"" la echipa antrenata de Mircea Rednic numai daca din vara l-ar obtine la schimb pe atacantul Valentin Badea, in varsta de 23 de ani. Acesta a reusit sa marcheze in poarta Stelei la meciul disputat de vasluieni in Ghencea, in ultima etapa a turului, scor 2-2. Mutarea ar fi si pe placul jucatorului, un fan declarat al lui Marius Lacatus.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.