Data la un moment ca sigura, venirea antrenorului german Wolgang Frank pe banca Farului nu s-a mai concretizat, astfel ca ""marinarii"" s-au reunit ieri cu acelasi tehnician cu care au incheiat turul, Lucian Marinof. OBIECTIV. ""La inceputul fieca
Data la un moment ca sigura, venirea antrenorului german Wolgang Frank pe banca Farului nu s-a mai concretizat, astfel ca ""marinarii"" s-au reunit ieri cu acelasi tehnician cu care au incheiat turul, Lucian Marinof.

OBIECTIV. ""La inceputul fiecarui an trebuie sa-ti fixezi un obiectiv nu numai in fotbal, ci si in viata. Al nostru este in acest an castigarea Cupei Romaniei. Toti jucatorii au fost de acord cu el. Este o sansa pentru ei. Am simtit ca vor sa castige trofeul si sa-si ia revansa dupa finala pierduta anul trecut cu Dinamo. Dar totul depinde de ei si de aceasta perioada de pregatire"", a explicat Marinof. Referitor la posibilitatea ca antrenorul sarb Momcilo Vukotici, fost selectioner al echipei nationale a Ciprului, sa fie instalat antrenor principal, Marinof a afirmat: ""Eu consider ca ar fi o colaborare benefica. Avem de invatat de la un antrenor care a condus doua echipe nationale si consider ca ar fi cea mai buna alegere pentru Farul"". La reunirea de ieri au fost prezenti urmatorii jucatori: George Curca, Razvan Stanca, Adrian Vlas (portari); Razvan Farmache, Ion Barbu, Cristian Schiopu, Laurentiu Florea, Adrian Senin - fundasi; Ionel Posteuca, George Usurelu, Dinu Todoran, Iulian Apostol, Claudiu Voiculet, Marius Soare, Vasile Pacuraru, Florin Lungu - mijlocasi; Viorel Gheorghe, Bogdan Apostu, Mihai Gurita, Liviu Mihai, Tibor Moldovan, Mihai Baicu - atacanti.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.