Conform presedintelui executiv, Ioan Becali, mult mediatizatul transfer al mijlocasului dinamovist Mihaita Plesan la Timisoara nu se va mai realiza. Dorit insistent de antrenorul lui Poli, Gica Hagi, jucatorul oltean nu va mai ajunge la Timisoara

Conform presedintelui executiv, Ioan Becali, mult mediatizatul transfer al mijlocasului dinamovist Mihaita Plesan la Timisoara nu se va mai realiza.

Dorit insistent de antrenorul lui Poli, Gica Hagi, jucatorul oltean nu va mai ajunge la Timisoara. Ioan Becali a negat ieri ca gruparea banateana ar fi facut o oferta pentru Plesan.
LA LOC COMANDA. Becali a tinut sa infirme zvonurile conform carora Concernul Balkan Petroleum ar fi oferit suma de 1,5 milioane de dolari pentru transferul lui Mihaita Plesan. Conform unor informatii, Plesan urma sa semneze aseara sau cel tarziu azi contractul cu timisorenii, urmand a beneficia de acelasi salariu ca si in ""Groapa"", adica 120.000 de dolari. ""Ma onoreaza declaratia lui Gica Hagi. Cand «Regele» fotbalului romanesc spune ca te vrea la el in echipa, nu mai are rost sa spui prea multe. Trebuie doar sa te onoreze!"", spunea Plesan.
PRECIZARE. ""Este exclus un transfer al lui Plesan la Poli Timisoara. Singura cerere pe care am primit-o se referea la un transfer la pachet, impreuna cu Cosmin Moti. Nu am primit nici o oferta pentru un transfer separat al vreunui fotbalist"", a declarat presedintele executiv al gruparii din Stefan cel Mare. Nerealizarea transferului ar putea impieta asupra revenirilor in ""Groapa"" ale mijlocasului Dan Alexa, din China, si a fundasului Flavius Stoican, de la Sahtior Donetk. Primul are o clauza de reziliere in valoare de 500.000 de dolari si este dorit de vicepresedintele Gigi Netoiu. In schimb, Stoican este cerut insistent de antrenorul Esteban Vigo, sub comanda caruia a lucrat la Universitatea Craiova.
Sansele revenirii lui Alexa sunt mult mai mari, mai ales ca suma solicitata de chinezi nu este una foarte mare, iar mijlocasul poate reprezenta o solutie foarte buna pentru linia mediana a ""cainilor"".

FL. PETRE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.