A fost decorat de trei presedinti. Prima distinctie a primit-o de la Emil Constantinescu, la 1 decembrie 2000, pentru luptele de la Stoenesti, cu minerii lui Cozma. Patru ani mai tarziu, presedintele Iliescu i-a acordat Crucea Nationala ""Serviciul C

A fost decorat de trei presedinti. Prima distinctie a primit-o de la Emil Constantinescu, la 1 decembrie 2000, pentru luptele de la Stoenesti, cu minerii lui Cozma. Patru ani mai tarziu, presedintele Iliescu i-a acordat Crucea Nationala ""Serviciul Credincios"", pentru faptele din timpul inundatiilor din 2004.

In noaptea de Revelion, Basescu l-a decorat in direct cu Ordinul National ""Serviciul Credincios"" in grad de cavaler. Este distinctia care l-a facut celebru
in Romania, la putine zile dupa ce Jurnalul National il declarase ""Omul anului 2005"" pentru episodul eroic de la inundatiile din vara trecuta.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.