Presedintele Basescu s-a deplasat ieri pentru a cincea oara consecutiv in Defileul Oltului, pentru a evalua operatiunile din zona. ""Echipat"" cu pantaloni de stofa, pantofi lustruiti si nelipsitul fes, seful statului ""a facut furori"". El a aju
Presedintele Basescu s-a deplasat ieri pentru a cincea oara consecutiv in Defileul Oltului, pentru a evalua operatiunile din zona.

""Echipat"" cu pantaloni de stofa, pantofi lustruiti si nelipsitul fes, seful statului ""a facut furori"". El a ajuns la Caineni cu un elicopter si a asistat la cea mai puternica actiune de dinamitare a versantului. Pentru aceasta, militarii genisti au folosit o incarcatura formata dintr-un amestec de azotat de amoniu, motorina si dinamita. Pentru a doua oara consecutiv, seful statului a dat asigurari ca traficul usor pe DN 7 se va relua maine. ""Este important sa se respecte termenul, iar dupa mine, miercuri este un termen realist. Se va organiza un sistem de naveta, pe un program bine adaptat nevoilor locale. Totusi, daca traficul nu va fi in siguranta, nu se va da drumul circulatiei"", a declarat Traian Basescu.
LA FRANTU SRL ...Dupa ce a analizat situatia, presedintele a dat de inteles ca va mai vizita Defileul, desi precizase ca nu va fi in zona la reluarea traficului. Dupa ce a discutat cu reprezentantii Armatei, presedintele s-a retras in restaurantul SC Frantu SRL, unde a servit un ceai fierbinte. Politistii sunt convinsi de faptul ca vor avea mari probleme cu soferii tirurilor de mare tonaj, care nu vor respecta restrictiile si care vor pune in pericol circulatia. De cele mai multe ori, acestia prefera sa plateasca amenda simbolica de 350.000 de lei, decat sa ocoleasca traseul. (Alexandra Chivu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.