Gwen Stefani confirma ca va avea un copil Cantareata Gwen Stefani (foto) a confirmat zvonurile ca este insarcinata cu rocker-ul britanic Gavin Rossdale. Fosta solista a trupei No Doubt a facut public faptul ca este insarcinata cu ocazia unui concert

Gwen Stefani confirma ca va avea un copil
Cantareata Gwen Stefani (foto) a confirmat zvonurile ca este insarcinata cu rocker-ul britanic Gavin Rossdale. Fosta solista a trupei No Doubt a facut public faptul ca este insarcinata cu ocazia unui concert organizat in Florida, incurajandu-si fanii la una dintre melodii sa cante mai tare pentru a putea fi auziti si de copilul ei. Gwen Stefani s-a casatorit cu chitaristul formatiei Bush, Gavin Rossdale, in 2002.

Casa Claudiei Schiffer a fost jefuita
Casa din Londra a top-modelului Claudia Schiffer a fost jefuita in timp ce aceasta si cei doi copii ai sai dormeau, relateaza site-ul Ananova, consultat de Rompres. Potrivit sursei citate, hotii au furat echipament electric in valoare de mii de dolari, printre care un laptop si o camera digitala in care se aflau mai multe poze de familie.

Motiv de casatorie à la Gwyneth Paltrow
Actrita Gwyneth Paltrow a dezvaluit ca s-a casatorit cu Chris Martin, solistul vocal de la Coldplay, intrucat acesta ii aducea aminte de tatal sau, Bruce. Potrivit Contactmusic, vedeta - castigatoare a unui Oscar - a povestit ca, prima oara cand l-a vazut pe Martin, a fost uimita de asemanarea dintre acesta si regretatul ei tata. ""Are aceiasi ochi albastri, acelasi par carliontat si acei muschi lungi, foarte lungi"", a declarat Paltrow.

Divorturi socante
Divortul dintre Brad Pitt si Jennifer Aniston a fost considerat cea mai socanta despartire a anului 2005, intr-un sondaj realizat de USA Today. Printre despartirile care au uimit publicul american se mai numara cea dintre Charlie Sheen si Denise Richards (pe locul doi) sau cea dintre Paris Hilton si Nicole Richie (numai pe pozitia a zecea).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.