Zsolt Szilveszter (foto), singurul reprezentant al tarii noastre in raliul Dakar, continua cea mai dura competitie automobilistica din lume. In etapa a patra, desfasurata ieri, Szilveszter, component al echipei Mol Dakar Team, s-a clasat pe locul
Zsolt Szilveszter (foto), singurul reprezentant al tarii noastre in raliul Dakar, continua cea mai dura competitie automobilistica din lume.

In etapa a patra, desfasurata ieri, Szilveszter, component al echipei Mol Dakar Team, s-a clasat pe locul 118, coborand pe pozitia a 95-a in clasamentul general la sectiunea moto. Aflat la prima participare in competitie, Zsolt Szilveszter ocupa locul 80 dupa primele trei zile de concurs, desi suferise si un accident in care motocicleta sa, un KTM 660 Rally, se avariase usor.
DIFICIL. Etapa de ieri, desfasurata intre localitatile Er Rachidia si Ouarzazate, a fost cea mai lunga de pana acum din raliul Dakar. Concurentii au strabatut 56 de kilometri pana la startul probei speciale, care a masurat nu mai putin de 386 km, iar apoi inca 197 de km pana la final. Etapa a fost castigata de spaniolul Isidre Esteve Pujol, care a urcat pana pe locul secund in clasamentul general al motociclistilor. Lider a devenit compatriotul sau Marc Coma, sosit al doilea ieri, in timp ce francezul Cyril Despres, campionul en-titre, a cazut pe locul trei al ierarhiei generale. La categoria auto, etapa de ieri a fost castigata de spaniolul Carlos Sainz, care revine pe pozitia de lider al clasamentului general. Sainz este urmat, la aproximativ cinci minute diferenta, de Bruno Saby si de Jutta Kleinschmidt. (Ionut Paduraru)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.