Motu are valoare! Impreuna cu echipa sa de aur, a reusit sa faca din Radio3 net un post accesat, doar in luna decembrie, de peste 2.600 de peruani si de alte sute de mii de ""chater-asi"" din Romania, Canada, Franta etc. La sfarsitul lui 2005, Pitt
Motu are valoare! Impreuna cu echipa
sa de aur, a reusit sa faca din Radio3 net un post accesat, doar in luna decembrie, de peste 2.600 de peruani si de alte sute de mii de ""chater-asi"" din Romania, Canada, Franta etc. La sfarsitul lui 2005, Pittis
a aruncat bomba!


O bomba care a explodat in direct, vineri, 30 decembrie 2005. Pe scurt, este vorba despre Radio Big Bank. Mai pe larg, inseamna 40 de posturi de muzica de la ""A"" la ""Z"", cu playlist-uri care te tin conectat si trei zile nonstop!
LETa€™S ROCK! Nu este o gluma, este ceva foarte serios si, in acelasi timp, unic in Romania, la aceasta ora. Daca nu ma credeti, puteti intra pe www.radio3net.ro si va puteti convinge singuri. Dar pana sa ajungeti la un computer, va oferim lista cu posturile ""minune"", care pot fi oricand la indemana dumneavoastra. ""At work"" contine muzica ambientala, love songs, meditatie, today big hits. La ""Beatles Kingdom"" va puteti delecta cu George Harrison, John Lennon, Paul McCartney sau Ringo Starr. Postul ""Decade"" are in playlist big hits of the 50a€™s, 60a€™s, 70a€™s, 80a€™s, 90a€™s si contemporany big hits. ""Muzica romaneasca"" este reprezentata ""on air"" de muzica lautareasca, populara, usoara, usoara clasica. Bineinteles ca rock-ul este in post! Radioul are de toate: de la contemporany rock pana la hippie music, old school punk rock si rock and roll. Gata, acum cand v-am starnit interesul, va uram navigare usoara pe www.radio3net.ro!
FARA OPRIRE. ""Aici gasiti tot ce va puteti imagina. Postul country are 39 de discuri, ceea ce inseamna ca se poate asculta muzica country trei zile nonstop. Si asta e doar deocamdata. Pe parcurs, vom face in asa fel, incat playlistul sa functioneze o luna, doua, trei fara oprire"", ne-a spus bucuros Florian Pittis, directorul Radio3 net.
Se pare ca doar intr-un an postul Motului Pittis are o familie numeroasa. ""Este emotionant ce se intampla. Au venit «chater-asi» din toata tara sa petreaca Revelionul cu noi, la radio. Au sosit chiar si din Canada si Germania. Radio Big Bank este cadoul nostru pentru ei de Anul Nou!"", ne-a marturisit voios directorul.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.