Incurcate sunt caile Domnului atunci cand canta CD-ul in locul cantaretului! Chiar daca artistii neamului castiga o gramada de bani facand playback, pana la urma tot o sa li se infunde. Asa gandeste orice credincios care stie foarte bine ca ulci
Incurcate sunt caile Domnului atunci cand canta CD-ul in locul cantaretului!


Chiar daca artistii neamului castiga o gramada de bani facand playback, pana la urma tot o sa li se infunde. Asa gandeste orice credincios care stie foarte bine ca ulciorul nu merge de prea multe ori la apa.
SA TE-NCHINI, NU ALTA. Nu poti pacali la nesfarsit cu CD-ul spectatorii care platesc biletul sa-l asculte pe solist cantand live. Sa va spunem ce-a patit credincioasa (in CD) Anna Lesko. S-a prezentat in luna decembrie la un spectacol privat cu ""Ard in flacari"". Doar ea a cantat pe banda, Narcisa Suciu, Raluca Ciocarlan si Paula Seling au sustinut cate un recital live. Momentul culminant s-a consumat atunci cand pe scena a aparut un preot care trebuia sa-i colinde pe spectatori. Cand fata bisericeasca a deschis gura, din boxe a iesit Anna Lesko zbierand ""Ard in flacari!"". Preotul s-a inchinat si a spus evlavios: ""Incurcate sunt caile Domnului"". Apoi a asteptat ca sunetistii sa introduca in mixer negativul de care avea nevoie la colind.
BLESTEM! Cele patru asiatice declarau, la fiecare emisiune, ca ele canta live. Pana cand le-a sarit CD-ul de pe fix. Fosta lidera din A.S.I.A., Irina, a incercat sa salveze situatia, dar mai tare si-a dat cu stangua€™n dreptul. ""E bine ca s-a intamplat asa. Astfel o sa afle lumea ca putem canta si live."" Dar de ce n-au facut asta de la bun inceput? Poate ca inainte de concert au inghitit, fiecare, cate ""O cireasa amara"" care le-a ramas in gat.
La una dintre editiile emisiunii ""De 3 X femeie"" au fost invitati baietii de la Haiducii. Cand le-a venit timpul sa cante, din difuzoare s-a auzit o voce feminina. Era Betty de la Etnic, care isi blestema de mama focului iubitul, care era atras de-o balaioara. Un episod demn de topul ""Rusinica!"". In timp ce Mihaela Tatu mai-mai ca-si smulgea parul din cap si facea semne disperate in regie, Haiducii mimau, fara nici un fel
de problema, ""Du-te bade, duce-te-ai, noua ani pe noua cai!"". De unde rezulta ca incurcatura n-a plecat de la cei de-Acasa, ci a fost regizata de la Casa de discuri RBA, care a mai promovat-o putin pe Baroana Betty.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.