Prabusirea acoperisului unui patinoar a provocat moartea a cel putin 11 persoane au fost ucise dupa ce acoperisul unui patinoar artificial din Bad Reichenhall, Bavaria, s-a prabusit, luni, sub greutatea zapezii, dar exista temeri ca numarul victimelo
Prabusirea acoperisului unui patinoar a provocat moartea a cel putin 11 persoane au fost ucise dupa ce acoperisul unui patinoar artificial din Bad Reichenhall, Bavaria, s-a prabusit, luni, sub greutatea zapezii, dar exista temeri ca numarul victimelor este mai mare, au anuntat, ieri, politia si autoritatile.

Autoritatile au anuntat ca aproximativ 50 de persoane s-ar fi aflat in cladire la momentul producerii accidentului, luni in jurul orei 16:00 (17:00, ora Romaniei).
Un purtator de cuvant al autoritatilor din regiunea Berchtesgaden, langa granita cu Austria, a declarat ca echipele de salvare au vazut mai multe cadavre pe care nu le-au putut recupera imediat, dar a refuzat sa avanseze o cifra. El a precizat insa ca pe langa cele sase victime ale caror corpuri au fost recuperate, alte 16 persoane erau date disparute. (C.M.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.