Intr-o conferinta de presa organizata ieri, principalul finantator al echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat ca ii va actiona in justitie pe fotbalistii Claudiu Raducanu, Nana Falemi si Sabin Ilie.

Cei trei fosti jucatori ai gruparii moldovene au reclamat ca Porumboiu nu le-a achitat drepturile prevazute in contracte, lucru pe care fostul arbitru FIFA il considera neadevarat.
CONTRAATAC. ""Conform ordinelor de plata, toti cei trei jucatori si-au primit sumele contractuale pana la ultimul leu. Raducanu a primit 124.500 de dolari, inclusiv cu plata impozitelor catre stat, iar Falemi a primit suma bruta, el urmand sa-si plateasca singur impozitele. Sabin Ilie a primit la data de 26 septembrie 2005 suma de 40.000 de dolari"", a precizat Porumboiu, deranjat si de ultimele declaratii ale lui Ilie, care acuzase Vasluiul de neseriozitate.
PROCES. Pentru prejudiciile de imagine, Ilie, Falemi si Raducanu vor fi actionati in judecata si li se vor cere despagubiri morale: ""Acestea vor fi destul de consistente, pentru ca au facut in presa afirmatii tendentioase si neconforme cu realitatea. Nu voi permite nimanui sa improaste cu noroi clubul, atata timp cat eu am fost corect fata de toti jucatorii. A venit momentul sa intervenim si sa ne adresam justitiei. Nu este posibil asa ceva. Atitudinea lor m-a bulversat total. Au avut parte de cele mai bune conditii"". Pentru a dovedi cele afirmate, Porumboiu a pus la dispozitia presei toate actele care atesta ca nu are nici o obligatie financiara fata de cei trei. ""Cred ca am facut mai mult decat trebuie pentru niste jucatori care au reusit «performanta istorica» de a nu obtine nici o victorie"", a incheiat Porumboiu.

""JUCATORI, NU FOTBALISTI!""