Luna aceasta, la Dubai, va incepe constructia unui cartier de case ale viitorului, dotate cu cele mai avansate tehnologii din lume, potrivit proiectantilor. Cateii si pisicile vor avea antene, iar birourile vor discuta cu locatarii. Almasa

Luna aceasta, la Dubai, va incepe
constructia unui
cartier de case ale viitorului, dotate cu cele mai avansate tehnologii din lume, potrivit proiectantilor. Cateii si pisicile vor avea antene, iar birourile vor
discuta cu locatarii.

Almasa Holdings, un grup cu sediul in Dubai, avand ca domenii de activitate tehnologia informatiei si afacerile imobiliare, a anuntat lansarea Omniyat Property, un parc rezidential de birouri si locuinte care va fi dotat cu tehnologii unice in lume.
Birourile si casele ce urmeaza a fi construite vor avea facilitati tehnologice de ultima generatie, cum ar fi controlul vocal al incaperilor, dar si roboti care se vor ocupa de atributiile zilnice in casa, cum ar fi aspiratul covoarelor, spalatul pardoselilor sau calcatul hainelor.
Birourile vor putea initia singure apeluri sau citi e-mail-urile pentru angajati, in timp ce pachetul familial va contine roboti speciali care vor inlocui animalele de companie.
INVESTITII. ""Compania Almasa Holdings este lider in tehnologie in Orientul Mijlociu si, din acest motiv, ne-am decis sa ne folosim experienta pentru a oferi clientilor nostri case si birouri in stil futurist, asa cum nu s-au mai vazut pana in prezent in regiune si probabil nici la nivel mondial"", a declarat Ehab S. Shouly - Chief Marketing Officer al companiei.
In urma diverselor asocieri in domeniul imobiliar in Marea Britanie si in Iran, divizia de afaceri imobiliare a companiei va investi mult mai mult in acest segment, a anuntat dl. Mehdi Amjad, CEO al companiei.

ANUNT. Reprezentantii Almasa Holdings, Ehab Shouly, Tony Manning si Mehdi Amjad (de la stanga la dreapta), spun ca si animalele de casa vor fi roboti

EVOLUTIE. Almasa Holdings si-a inceput primele operatii in segmentul distributiei IT in urma cu 10 ani, insa s-a dezvoltat treptat, investind si in domeniul imobiliar.
Acum, grupul are mai mult de 250 de angajati si desfasoara activitati in Orientul Mijlociu, Africa de Nord, Asia si Europa.
Un centru de prezentare dotat cu tehnologie de ultima generatie va fi construit pentru a introduce potentialii clienti in atmosfera high-tech a proprietatilor pe care compania le va scoate la vanzare. Preturile nu au fost anuntate inca, insa mai mult ca sigur vor fi fabuloase.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.