Prefectul de Suceava, Orest Onofrei, a cerut ieri partidelor politice ""sa-si asume institutia prefectului"". Onofrei spera ca va fi sprijinit de toate fortele politice in toate actiunile pe care le va incepe, apreciind acest fapt ca fiind ""normal""
Prefectul de Suceava, Orest Onofrei, a cerut ieri partidelor politice ""sa-si asume institutia prefectului"". Onofrei spera ca va fi sprijinit de toate fortele politice in toate actiunile pe care le va incepe, apreciind acest fapt ca fiind ""normal"" in conditiile in care este apolitic.
""Sper ca in toate actiunile pe care Prefectura le initiaza sa avem si suportul fortelor politice din judet, ramanand in sarcina noastra si a mea ca prefect sa demonstram ca putem fi impartiali"", a spus Onofrei, subliniind ca nu are ""nici o problema"" sa fie impartial. ""Eu cer ca toate partidele politice care functioneaza in judetul Suceava sa isi asume institutia prefectului, care poate sa reprezinte legea in teritoriu"", a conchis Onofrei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.