Suplimentul tv a implinit o varsta memorabila - 100 de numere de activitate. Fiecare editie a insemnat evidentierea unei vedete de pe micul ecran - o munca de echipa sustinuta de redactori, DTP-isti, make-up artisti, hair-stylisti si mai ales de vedetele in sine. Va oferim o scurta retrospectiva a muncii noastre.

REALIZAREA UNEI COPERTE Vedeta, interesul pe care aceasta il suscita, rolul pe care si-l va asuma sunt ingrediente necesare unei coperte. Andreea Esca a fost o motociclista rebela, ceea ce a presupus un costum din piele, o motocicleta Harley Davidson si atitudinea pe care numai stirista de la Pro putea sa o intrupeze.
Lucian Mandruta a interpretat un aviator. Pozele au fost facute cu sprijinul Muzeului Aviatiei.

INGREDIENTUL IDEAL al oricarei publicatii este exclusivitatea, iar Suplimentul tv nu a dus lipsa. Florin Calinescu, in rolul lui Nicolae Ceausescu, a poposit, inainte de orice premiera, pe coperta noastra. La fel s-a intamplat si cu tripletul magic din muzicalul ""Chicago"" - Ilinca Goia, Monica Davidescu si Stefan Banica Jr., Alexandra Dinu, dupa ce a incetat sa mai fie doamna Mutu, a acceptat sa vorbeasca pentru Romania doar cu Suplimentul tv.

Mircea Radu, Antena 1: ""Sa cresteti mari si sa-mi promiteti ca veti face coperta cu mine la implinirea
a 1.000 de numere (dupa calculele mele
ar insemna peste 20 de ani)!"".

Andreea Raicu, Prima TV: ""La multi ani, la cat mai multe numere si cat mai frumoase! Ma bucur sa fiu alaturi de voi la aceasta aniversare si sper sa particip la cat mai multe!"".

Ernest Maftei, actor: ""Sa aveti noroc, ca Jurnalul National
e un ziar bun, de prestigiu, iar eu sunt abonat la el! Multi ani si sanatate!"".

Cristian Gretcu, Divertis: ""Sa aveti
in continuare aparitii cat mai frumoase
si inspirate si sa fiti pe placul cititorilor vostri. Va spun toate astea sincer, din inima!"".

Citeste si:

Diana Munteanu, MTV: ""Imi place foarte mult Jurnalul National, pentru ca
nu e un ziar banal, e
complex, aproape o revista. Suplimentele
au fost super-ok. Cu mult drag, va doresc la multi ani!"".

Mihaela Radulescu, Antena 1: ""Voi, cei care faceti reclama la «sticle», aveti grija de doza pe care o recomandati consumatorilor si de transparenta pe care trebuie sa o simta cei care ne urmaresc. Pana acum, n-am auzit de nici o reclamatie, ceea ce va califica in liga profesionistilor! La multi ani!"".

Alessandra Stoicescu, Antena 1: ""La multi ani si
la mai multe succese si cat mai multi cititori. Sa aveti idei la fel de bune ca si cele care au reusit sa va faca sa fiti primii pe piata presei.""

Lucian Mandruta, Antena 1: ""Se zice
ca jurnalismul e barfa organizata: chestie cu care sunt de acord. O barfa la vremea ei face cat trei stiri serioase, cel putin pentru un om ruginit pe prompter. De aceea imi place suplimentul vostru: ma face sa ma simt bine cand barfesc si eu pe altii. La Multi Ani!""

Andreea Marin,
TVR 1: ""Sa va dea Domnul puterea
de a fi corecti, de a vedea clar adevarul si de a-l
pune in paginile voastre
cu credinta si curaj. Sa ramaneti frumosi, tineri
si puternici. La multi ani!"".

Andreea Esca, Pro TV:
""La multi ani si cel putin inca 100 de numere. Consider ca e bine ca existati, pentru ca, atata vreme cat e concurenta, merge piata"".

Crina Matei,
actrita: ""Intr-o lume lipsita de autenticitate, ii doresc Suplimentului tv
al Jurnalului National,
la implinirea a 100 de editii, sa ramana in
continuare adversarul acelora pentru care valorile autentice nu sunt cunoscute, nu sunt recunoscute si nu sunt pretuite!"".