Exista unele vinovatii pe care le recunoastem doar in gand. Si atunci, in treacat, pentru ca sunt niste vinovatii de suflet pe care le purtam cu noi pana la vindecare. Fie ca ea vine prin uitare, fie prin iertare. Cred ca nu sunt singurul care, atunc
Exista unele vinovatii pe care le recunoastem doar in gand. Si atunci, in treacat, pentru ca sunt niste vinovatii de suflet pe care le purtam cu noi pana la vindecare. Fie ca ea vine prin uitare, fie prin iertare. Cred ca nu sunt singurul care, atunci cand se intoarce de la mare, simte in piept o vinovatie nedeslusita. O vinovatie pe care la inceput nu vreau s-o recunosc, ba chiar incerc s-o ignor ca si cand n-ar fi a mea. De parca cineva mi-ar fi dat-o s-o duc in locul lui, iar eu, cu toata generozitatea de care sunt in stare, sunt tentat sa resping povara, vinovatia asta care, chipurile, nu-mi apartine.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.