Un act sexual dureaza in medie sapte minute si 36 de secunde la britanici, mai mult decat la americani si majoritatea europenilor, arata un sondaj realizat de oamenii de stiinta din Marea Britanie. in Statele Unite, un act sexual dureaza in medie sap
Un act sexual dureaza in medie sapte minute si 36 de secunde la britanici, mai mult decat la americani si majoritatea europenilor, arata un sondaj realizat de oamenii de stiinta din Marea Britanie. in Statele Unite, un act sexual dureaza in medie sapte minute, in Spania 5,8 minute, in Olanda 5,1 si in Turcia 3,7 minute. Sondajul include insa doar cinci tari, lasand deoparte Italia si Franta.
Participantii la studiu, 500 de cupluri cu varsta peste 18 ani, s-au cronometrat si au trimis rezultatele unei echipe de cercetatori britanici si olandezi. Dr. Marcel Waldinger, neuropsihiatru la Universitatea din Utrecht, a precizat ca obiectivul studiului a fost definirea amplorii ejacularii premature, despre care se crede ca ar afecta intre 0,5 si 2,5% dintre barbati.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.