in aceasta saptamana se asteapta o noua crestere a numarului celor care vor inregistra bilete la Loto 6 din 49, cu circa 20% mai multi decat saptamana trecuta. si nu doar pentru ca a venit primavara, ci pentru ca, asa cum au demonstrat numeroase studii si sondaje realizate de marile companii loteristice din toata lumea, majoritatea celor care investesc in bilete de loterie viseaza la potul cel mare.
Indiferent daca reusesc sau nu sa obtina un premiu, jucatorii la Loto pot considera ca au dat o mana de ajutor scolilor si unor oameni care aveau nevoie disperata de un acoperis, pentru ca o mare parte din investitiile facute de ei in bilete de loterie a fost folosita pentru construirea unor sali de sport si chiar a unor locuinte.
si cum duminica va fi pusa in joc o suma care ar face dintr-un om de rand un candidat la topul celor mai bogati romani, cei care au inregistrat bilete la Loto 6 din 49 vor putea urmari tragerea in direct la TVR 1, la ora 18.50.
Ogica a vrut sa vina la Parchet cu periuta de dinti si prosopul
Stelian Ogica (foto) s-a aflat ieri din nou fata in fata cu procurorii bucuresteni. Invitat sa dea declaratie intr-un dosar mai vechi, in care e acuzat ca ar fi inscenat furtul unei masini, ca sa obtina daune de la firma de asigurari, Ogica a intrat temator la audieri: "Am intrebat inainte procurorul daca sa-mi iau periuta de dinti si prosopul la mine, daca ma aresteaza. Mi-a zis sa fiu linistit!". Audierea lui a fost reprogramata pentru ziua de luni.
Despre autor:
Sursa: Libertatea
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Ce planuri are PKO Bank în România: cea mai mare bancă din Polonia are active...
Sursa: futurebanking.ro
-
Sumă record cheltuită de utilizatorii OnlyFans în 2024. Câți bani au ajuns la...
Sursa: wall-street.ro
-
ANALIZĂ VIDEO Primele produse tehnologice sunt mai mereu proaste
Sursa: start-up.ro
-
Paște 2026: cât costă un cozonac plin cu de toate, în București
Sursa: retail.ro
-
Cine sunt speakerii Green Forum 2026: Cum finanțăm?
Sursa: green.start-up.ro
-
Maia, fiica lui Teo Trandafir, a cucerit podiumul la 21 de ani: Este prima...
Sursa: kudika.ro
-
Horoscop bani săptămâna 15-21 iunie: Nu te grăbi să investești! Astrele...
Sursa: garbo.ro