Doi medici britanici sustin ca au gasit un tratament eficient pentru riduri, cu raze infrarosii. Jim Haslam si Gordon Dougal, de la Spitalul Memorial din Darlington, au creat tratamentul plecand de la unul pentru o forma mai agresiva de raceala, pe c
Doi medici britanici sustin ca au gasit un tratament eficient pentru riduri, cu raze infrarosii. Jim Haslam si Gordon Dougal, de la Spitalul Memorial din Darlington, au creat tratamentul plecand de la unul pentru o forma mai agresiva de raceala, pe care l-au inventat in 2001. Terapia, despre care medicii sustin ca poate "lua" pana la zece ani din varsta unei persoane, functioneaza stimuland elastenul, hormon al pielii raspunzator de fermitate. in timpul testelor desfasurate pe pielea din jurul ochilor, 95% din cei 40 de voluntari au declarat ca efectul aparatului numit Restorelite e vizibil.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.