Sărbătoarea Învierii este una îndrăgită și mult așteptată de către români. Aceștia se pregătesc intens și nu uită în nici un an de mâncărurile tradiționale românești specifice acestei sărbători. Mesele de Paște ale românilor sunt pline de gust și culoare, acestea fiind încărcate cu vechile obiceiuri transmise din generație în generație. Iată ce bucate nu ar trebui să îți lipsească de pe masă în ziua Învierii.
Despre autor:
Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.