Te-ar putea interesa și:

Creaza-ti cont cu un singur click

Aboneaza-te prin   
sau prin email

Login

Autentifica-te prin
sau prin email

Nu ai cont? Aboneaza-te

Pot avea reacții periculoase: 7 alimente pe care NU trebuie să le reîncălzești la cuptorul cu microunde

7. Roșii sau sos de tomate

7/7

1. Ouă fierte

1/7

2. Morcovi

2/7

3. Carne procesată

3/7

4. Apa

4/7

5. Ardei iuți

5/7

6. Pui

6/7

Inventat pentru prima dată accidental în 1940, cuptorul cu microunde este acum unul dintre principalele aparate de bucătărie din fiecare gospodărie. În timp ce acest dispozitiv este o comoditate pentru gătit și reîncălzire, există anumite tipuri de alimente pe care ar trebui să le evitați atunci când folosești cuptorul cu microunde, scrie brightside.

Ultima ora din Timp liber pe 9AM