După o vârstă, considerăm că persoanele norocoase sunt cele care adorm imediat cum pun capul pe pernă, au un somn liniștit, adânc și relaxant. Nu putem spune același lucru despre persoanele care sforăie, adorm destul de greu, își schimbă poziția din 2 în 2 minute și se trezesc la fiecare mișcare. Există o mulțime de factori care provoacă aceste stări, cum ar fi stresul, oboseala sau dietele drastice, potrivit purewow.com. Însă, te-ai gândit vreodată cum poate zodia să îți influențeze calitatea somnului? Iată 3 zodii care au un somn perfect și 3 zodii care dorm oribil.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Septembrie 2020 - 09 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.