Te-ar putea interesa și:

Creaza-ti cont cu un singur click

Aboneaza-te prin   
sau prin email

Login

Autentifica-te prin
sau prin email

Nu ai cont? Aboneaza-te

8 mituri despre alimente pe care ar trebui sa le stii

Foto: Pixabay.com

Mit: "Nu dezgheta niciodata alimentele la temperatura camerei"

1/8
Foto: Pixabay.com

Mit: "Alcoolul se evapora complet in timpul prepararii alimentelor"

2/8

Mit: "Resturile de mancare gatita pot tine chiar si o luna"

3/8
Foto: Pixabay.com

Mit: "Ouale nu ar trebui depozitate pe usa frigiderului"

4/8
Foto: Pixabay.com

Refolosirea sticlelor de plastic poate afecta sanatatea

5/8
Foto: Pixabay.com

Mit: "Trebuie sa lasi mancarea sa se raceasca inainte sa o bagi in frigider"

6/8
Foto: Pixabay.com

Mit: "Teflonul este cancerigen"

7/8
Foto: Pixabay.com

Mit: "Daca pui ulei in apa in care fierb pastele, acestea nu se vor lipi"

8/8

Zilnic, suntem bombardati de tot felul de supozitii privind alimentatia, multe dintre ele argumentate de cercetatori de renume. Problema apare insa atunci cand specialistii ajung sa se contrazica intre ei, astfel incat noi, consumatorii, nu stim ce sa mai credem si ce sa mai mancam. Iata, mai jos, o scurta lista a miturilor pe care ar trebui sa le stii.

Ultima ora din Social pe 9AM

Contacteaza-ne

Foloseste formularul de mai jos

sau mai rapid pe