Intaresc sistemul imunitar
1/7
O portie de capsuni contine 51,5 mg de vitamina C, adica 50% din necesarul zilnic.
Vitamina C din capsuni este benefica pentru pastrarea elasticitatii pielii.
Regleaza presiunea sangelui
3/7
O portie de capsuni contine 134 mg de potasiu si ajuta la mentinerea presiunii arteriale la un nivel optim.
Capsunile contin antioxidanti si vitamine care ajuta la prevenirea aparitiei cataractei, protejeaza impotriva radiatilor solare si imbunatesc vederea, scrie
mediafax.
Consumul constant al capsunilor duce la reducerea lipidelor din sange care se pot depune pe peretii arterelor.
Capsunile au un continut redus de calorii (28 Kcal/portie), zahar si sodiu.
Capsunile contin antioxidantii luteina si zeaxantina si acid elagic, o fitochimicala extrem de benefica, cu proprietati anti-cancer.
Sunt printre cele mai preferate fructe ale sezonului cald si pe langa gustul unic pe care il au asigura si o sumedenie de nutrienti organismului si au o multime de beneficii pentru sanatate.