Cativa stropi de cafea potentiaza gustul ardeilor iuti.
Cafeaua ramasa nebauta se fierbe pana cand se reduce la jumatate si apoi se sterge cu o carpa inmuiata in lichidul rezultat mobila pentru a-i conferi luciu si a estompa eventualele zgarieturi, potrivit
sfatulparintilor.ro.
Poti adauga cafea in compozitia negreselor pentru un plus de savoare si pentru a le face mai dietetice (cafeaua e un subtituent perfect pentru lapte), scrie
thriftyfun.com.
Doar pentru bruneti: clatiti-va parul dupa spalare cu zeama de cafea pentru a-i conferi stralucire si un miros aparte.
Daca vreti sa mai beti cafeaua ramasa dar nu va place gustul cafelei reincalzite adaugati in ea cacao sau praf de ciocolata calda si veti obtine o bautura delicioasa si energizanta, conform
care2.com.
Pastrati cafeaua nabauta in congelator si cand aveti pofta de ceva inedit puteti face cu ea fursecuri sau jeleu.
Lasa la inmuiat cateva ore gratarul murdar in cafea si vei fi surprins de cat de usor se va curata.
Schimba culoarea hartiei
9/9
Potii obtine un efect invechit al unei coli de hartie daca o inmoi in cafea si apoi o usuci.
Pune in ghiveciul plantelor, la cateva saptamani, cativa stropi de cafea.
Iti ramane mereu cafea in cana dimineata pentru ca nu mai apuci sa o bei? Nu o mai arunca. Invata sa o refolosesti in difertie moduri.