Fierbe cartofii și morcovii circa 40 de minute sau până se înmoaie. Apoi fierbe sfecla aproximativ 40 – 60 de minute sau până se înmoaie. Ouăle fierbe-le 5-7 minute. Până fierb legumele, curăță macroul de oase și piele și taie-l cubulețe mici. După ce legumele s-au fiert și s-au răcit un pic, curăță-le de coajă. Taie ceapa mărunt și pune-o în ulei pentru a nu fi atât de iute. Începe să aranjezi salata pe straturi. Pune primul rând de macrou tăiat bucăți. Apoi, peste pește, pune un strat de ceapă. Al treilea strat sunt cartofii dați prin răzătoare. Acoperă totul cu un strat de maioneză.
Rade deasupra maionezei un strat de morcovi, iar deasupra morcovilor, sfecla dată prin răzătoare. Acoperă totul cu alt strat de maioneză, de data aceasta folosește o cantitate mai generoasă. Întinde maioneza uniform pentru a avea un aspect frumos. Printr-o răzătoare mai mică, rade oul deasupra stratului de maioneză. Bagă la frigider salata pentru 4-5 ore după care o poți servi. Poftă bună!
Captură foto Youtube/Valerie's Food