Combinația de mărar și pătrunjel
1/3
Aceste 2 tipuri de verdeață împreună sunt o bombă în ciorbe. Mărarul și pătrunjelul redau un gust proaspăt, ușor și rafinat mâncării și te faci să nu te mai oprești din mâncat. Dar nu uita, verdeața se pune la final, când ciorba este gata.
Poate este mai puțin utilizat la ciorbe, însă acesta oferă un gust de nedescris. Este suficient să adaugi doar câteva crenguțe deoarece leușteanul este destul de aromat și ai putea să debalansezi gustul dacă adaugi mai mult decât trebuie.
O plantă foarte aromată, dar care oferă un gust ușor picant. Se combină foarte bine cu mâncăruri mai grase, carne, pește, ciorbe și supe. Pentru că își eliberează aroma un pic mai greu, este recomandat să fie adăugat încă la început.
O ciorbă gustoasă poate cuceri orice om. Acestea permit gospodinelor să jongleze cu diferite ingrediente, să experimenteze și să descopere noi gusturi și combinații unice. Însă orice mâncare are un mic element care o poate face deosebită. Iată 3 mirodenii care îți pot transforma ciorba într-o exploxie de gusturi.