Te-ar putea interesa și:

Creaza-ti cont cu un singur click

Aboneaza-te prin   
sau prin email

Login

Autentifica-te prin
sau prin email

Nu ai cont? Aboneaza-te

10+ filme de aventura pentru escapade epice pe micul ecran

Aladdin (2019)

1/13

Peter Rabbit (2018)

1/13

Miss Peregrine`s Home for Peculiar Children (2016)

1/13

King Arthur: Legend of the Sword (2017)

1/13

I Kill Giants (2017)

1/13

Alte filme de aventura

2/13

Robin Hood (2017)

1/13

A Wrinkle in Time (2018)

1/13

Christopher Robin (2018)

1/13

Tomb Raider (2018)

1/13

Alpha (2018)

1/13

Goosebumps (2015)

1/13

Mia and the White Lion (2018)

1/13

Filmele de aventura sunt acele productii care definesc original genul fantastic. De obicei acestea se folosesc de teme care implica magia, mitologia, folclorul sau evenimente supranaturale pentru a pune personajele in fata unor provocari. Provocari carora le fac fata dupa ce au trecut un test, dupa ce au ajuns sa se cunoasca sau au inteles cat de puternici sunt.

Cu detalii extraordinare care iti permit sa ai acces la lumi si taramuri inedite, astfel de filme de aventura isi imagineaza pericole puse pe seama unor elemente ca bestii, vrajitori, lupte cu sabii. Putine sunt productiile care accepta conventii pentru ca nu este vorba despre compromisuri in fata unui astfel de scenariu si se adauga tot timpul lucruri greu de crezut.

Poate ca filmele de aventura nu au o definitie clara pentru ca acopera si ceva din actiune sau drama, insa este cert ca le recunosti atunci cand le urmaresti, cand le vezi. De obicei iti permit sa ai acces la tinuturi fantastice si sa cunosti personaje cu porniri eroice care nu se tem de nimic. Plus ca si decorurile sunt unele care au un rol bine stabilit pentru a pune cat mai multe obstacole in calea unei misiuni.

Pentru ca este greu sa le alegi pe cele mai bune dintre cele bune, in lista de recomandari cu filme de aventura ne-am gandit ca ar fi o idee buna sa selectam doar titluri mai recente. Care s-au remarcat fie prin poveste, fie prin distributie. In principiu sunt titluri care te vor face sa simti adrenalina si poate si ceva note romantice. Tehnologia a avansat destul de mult cat sa simti ca atunci cand evenimentele sunt plasate intr-o jungla sau locatii exotice - preferate in filmele de aventura - sa crezi ca s-au filmat intr-adevar intr-un astfel de loc.

Cert este ca filmele de aventura sunt responsabile de expereinte dintre cele mai interesante si ca vei fi lipsit de violenta sau lupte, asa cum vezi in cele de actiune. Pentru ca filmele de aventura se axeaza pe explorari, cuceriri, calatorii si situatii care construiesc protagonisti curajosi si uimitori, de care te vei atasa instant. Iar pe masura ce personajele se aventureaza spre necunoscut tu le esti alaturi pana la destinatia finala. Cand vor fi complet schimbate.

Ultima ora din LifeStar pe 9AM

Contacteaza-ne

Foloseste formularul de mai jos

sau mai rapid pe