In ciuda faptului ca multe retete contin aceste doua alimente, bucatarul trebuie sa faca tot posibilul sa le excluda din meniu, caci Majestatea Sa nu ar vrea sa genereze vreun
disconfort in randul interlocutorilor sai.
Alteta sa prefera sa fie taiata coaja inainte de sa-i fie servit un sandvis. Regina Elisabeta adora sandvisurile cu ton si unt, felii subtiri de castravete si putin piper.
Fructe si legume care nu sunt de sezon
6/7
Avand in vedere ca se bazeaza pe o alimentatie sanatoasa, Regina Elisabeta prefera sa consume fructe de sezon. "Poti trimite capsuni in fiecare zi in timpul verii ca nu va refuza niciodata, in schimb acestea nu trebuie incluse in meniu in luna ianuarie, pentru ca vor fi refuzate, pe motiv ca sunt modificate genetic", sustine McGrady.
Regina Elisabeta evita sa consume si oua cu coaja alba, preferandu-le pe cele de culoare bruna, considerand ca acestea au o aroma mai buna.
Intrucat au un continut ridicat de amidon, Regina Elisabeta evita sa consume paste. In schimb, prefera sa opteze pentru peste la gratar sau pui cu doua tipuri de legume.
Nici cartofii nu se regasesc pe lista alimentelor consumate de Regina, pentru ca, asemenea pastelor, contin amidon. Dar Majestatea sa prefera salatele in loc.
Carne preparata in sange
3/7
Regina Elisabeta nu consuma deloc carne in sange, ci prefera carnea pregatita bine la grill, eventual cu niste legume langa, noteaza
rd.com.
Bucatarul-sef, Darren McGrady, autorul volumului "Eating Royally", a marturisit pentru RecipesPlus care sunt alimentele pe care Regina Elisabeta, in varsta de 92 de ani, nu le consuma nicicand.