Te-ar putea interesa și:

Creaza-ti cont cu un singur click

Aboneaza-te prin   
sau prin email

Login

Autentifica-te prin
sau prin email

Nu ai cont? Aboneaza-te

Altruismul inca exista: 10 imagini care dovedesc ca nu costa nimic sa fii amabil cu cei din jur

Aceasta femeie era orbita de lumina puternica a soarelui, iar partenerul sau si-a pus un meniu in spatele capului pentru a-i tine umbra

1/10

"Mama mea si-a cumparat extensii de gene si adeziv, iar tatal meu a ajutat-o sa si el lipeasca in timp ce asculta muzica ei preferata. Daca nici asta nu e dragoste, atunci nu stiu care ar fi!"

2/10

"Sunt un tata singur si un mecanic (murdar) de profesie, iar de fiecare data cand stau cu fetele mele imi fac unghiile cu oja"

3/10

"Asa arata cutia inelului de logodna pe care chiar eu am facut-o. Prima noastra intalnire a fost in timp ce ne uitam la Jurassic Park"

4/10

"Logodnicul meu, care este electrician de profesie, a construit aceasta cutie pentru "a rezolva" cererea in casatorie! A scris un poem corespunzator care mi-a dat raspunsurile la cele 4 provocari. Am spus da!"

5/10

"Cand eram in spital, am oftat uitandu-ma la acest cuplu. In cele din urma, a lasat-o pe sotia sa sa-l foloseasca drept perna in timp ce astepta"

6/10

"In loc sa iasa in oras, prietenul meu a gatit pentru mine si a facut un mini-restaurant in bucatarie pentru aniversarea noastra de 18 luni. Este cel mai romantic lucru pe care l-am experimentat vreodata. Avea chiar muzica italiana"

7/10

"Acest barbat s-a oferit sa ii tina bebelusul femeii in timp ce ea a completat documentele necesare pentru vizita la medic"

8/10

"Ne-am intalnit doar pentru o perioada scurta de timp si inca nu am spus "inca te iubesc". Dar el a avut grija de mine dupa operatie, mi-a curatat casa, m-a ajutat la dus si m-a ajutat sa ma imbrac"

9/10

"Trec prin momente dificile, dar florile reusesc mereu sa imi aduca un zambet"

10/10

Barbatii care sunt dispusi sa faca lucruri amabile si romantice pentru femei inca mai exista. Din fericire, nu mai trebuie sa participe la dueluri, dar cu siguranta exista cei care se trezesc dimineata sa pregateasca micul dejun pentru partenera sau sa ajute o persoana complet necunoscuta care se afla intr-o situatie mai putin placuta. Iata cateva imagini care dovedesc cele spuse anterior:

Ultima ora din Incredibil pe 9AM

Contacteaza-ne

Foloseste formularul de mai jos

sau mai rapid pe