Află și tu ce îți rezervă astrele în această săptămână!

BERBEC

Pentru nativii singuri zodiei Berbec, săptămâna aceasta este un moment foarte bun pentru a se concentra pe descoperirea sinelui și pe creșterea personală. Este cea mai bună perioadă pentru a face din nevoile și dorințele personale o prioritate. În relație, energia și entuziasmul vă menține flacăra vie. Este important să vă faceți timp de întâlniri și să vă comunicați unul altuia nevoile în mod deschis. Așteptările pe care le aveți unul de la altul pot fi îndeplinite cu ușurință atâta timp cât nu vă păstrați un echilibru sănătos în relație, nu vă ascundeți și rămâneți sinceri.

TAUR

Trebuie să vă alocați mai mult timp pentru a înțelege cu exactitate ce așteptări aveți de la un partener și să nu vă mulțumiți cu jumătăți de măsură. Trebuie să reînvățați să va ascultați instinctul și să aveți răbdare. Nimic bun nu vine din grabă. Puteți explora noi activități, grupuri sociale sau locuri pentru a vă lărgi orizontul romantic. În relație, vă concentrați pe comunicare și pe stabilizarea conexiunii emoționale. Unii dintre voi vă refaceți după un dezechilibru cauzat de o neînțelegere cu partenerul, iar situația încă este destul de sensibilă, deși a depășit punctul critic.

GEMENI

În această săptămână este foarte important să profitați de natura sociabilă pe care o aveți și de oportunitățile care se ivesc în ceea ce privește participarea la evenimente. Nu refuzați invitațiile. Bucurați-va din plin de libertatea și independența pe care o aveți în acest moment și nu vă grăbiți să legați o nouă relație. Puțin egoism din când în când este bine venit. În relație, intrarea Soarelui în Săgetător vă crește spiritul de aventură. Puteți încerca noi activități împreună cu partenerul, iar spontaneitatea voastră va fi apreciată. Timpul de calitate petrecut împreună devine mai important ca niciodată.

RAC

Sentimentele de singurătate se intensifică în această săptămâna pentru Racii care nu se află într-o relație, din păcate. Această tendință va continua să crească cu cât ne apropiem mai mult de perioada Sărbătorilor. Este foarte important să petreceți timp cu oamenii dragi sau să vă mențineți ocupați. Intrarea într-o relație doar pentru alungarea acestei stări nu este soluția. În relație, Racii se vor simți brusc destul de protectivi față de partenerul lor. Un lanț de evenimente neașteptate vă provoacă această reacție. Sentimentele de gelozie nu sunt nici ele excluse, deși trebuie abordate cu atenție.

Citeste si:
Pe 20 aprilie începe sezonul Taurului. În următoarele săptămâni se...
Pe 20 aprilie începe sezonul...

LEU

În această săptămână, experimentați mai mult cu rutina voastră zilnică sau chiar și la locul de muncă. Sunteți încurajați să abordați noi unghiuri de abordare a unor probleme pentru că vor avea rezultate favorabile. Evenimentele la care participați s-ar putea să vă scoată în cale un om care îndeplinește toate calitățile unui partener ideal. În relație, energia pozitivă pe care o aveți în ultima vreme va fi contagioasă. Planurile noi și un vis măreț pentru viitor va vor ține destul de ocupați și vă va acapara orice discuție. Verificați, totuși, dacă bugetul comun vă permite să faceți tot ce vă propuneți, potrivit Garbo.

FECIOARĂ

Săptămâna aceasta, recomandarea astrelor este să vă permiteți să vă afișați latura vulnerabilă în cercul de prieteni. Permiteți-le celor din jur să vadă profunzimea emoțiilor pe care le ascundeți din inimă. Dacă aveți confesiuni de făcut, zilele de Joi și Vineri vor fi destul de favorabile. Alegeți-vă bine cuvintele ca să nu fiți neînțelese. În relație, treceți ultimele luni printr-o retrospectivă atentă. Puneți anumite detalii cap la cap, iar rezultatele nu par a fi extrem de pozitive. Totuși, nu faceți alegeri grăbite. Încercați să înțelegeți fiecare întâmplare și nu le scoateți din context. Încercați să nu vă lăsați supărarea ă vă întunece privirea.

Citeste si:
Horoscopul săptămânii 12 - 18 februarie 2024: Află ce îți rezervă...
Horoscopul săptămânii 12 - 18...

SCORPION

Simțiți nevoia de o pauză, iar ritmul acestei săptămâni va fi mult mai lent decât al celor precedente. Este foarte posibil să vă fi epuizat energia într-un conflict sau o situație nu tocmai plăcută. Încercați să vă detașați de această întâmplare și să nu o lăsați să va mai afecteze. Nu veți avea răbdare pentru prea multe activități romantice și veți amâna câteva întâlniri. În relație, vă veți concentra mai mult pe timpul petrecut în casă. S-ar putea chiar ca o răceală sau gripă să vă modifice planurile de weekend. Atmosfera va fi destul de încărcată, dar oferiți-vă spațiul necesar pentru repaus.

SĂGETĂTOR

Simțiți cum atenția se mută pe voi odată cu intrarea Soarelui în zodia proprie. Este un moment bun pentru a vă concentra pe propria persoană. Carisma voastră va face ravagii și veți atrage atenția multor oameni. Va trebui să gestionați cu atenție anumite situații în cercurile pe care le frecventați. Este foarte posibil să fiți motivul unei gelozii într-o relație a unor apropiați. Dacă sunteți în relație, vă bucurați de surprize și momente spontane. Descoperiți locuri noi cu partenerul și vă înconjurați de o aură de optimism și voie bună. Relația voastră devine un sanctuar pentru ambii parteneri.

Citeste si:
De ce are nevoie fiecare zodie în săptămâna 15-21 aprilie
De ce are nevoie fiecare...

CAPRICORN

Nu vă fie teamă să vă arătați vulnerabilitatea față de oamenii din jur. Este momentul oportun să lăsați dragostea să vină natural și să nu mai forțați anumite interacțiuni. Este cel mai bine ca anumite uși să rămână închise, deoarece în spatele lor nu se ascunde nimic benefic. În relație, trebuie să vă bazați mai mult pe partener și să cedați frâiele controlului. Amintiți-vă că sunteți o echipă și că aveți obiective comune. Fiți răbdători și deschiși la modul în care partenerul dorește să abordeze anumite probleme în cuplu. Deși nu sunt soluțiile pe care le-ați fi ales, sunt cele care funcționează cel mai bine în situația dată.

VĂRSĂTOR

Săptămâna aceasta este una destul de aglomerată pentru nativii zodiei Vărsător. Încercați să puneți cap la cap ultimele detalii ale unor proiecte foarte importante sau chiar vă pregătiți de o călătorie. Aceasta nouă aventură vă poate aduce un nou potențial partener. Veți descoperi noi detalii despre voi însevă și vă veți lărgi perspectiva asupra vieții romantice. În relație, puneți mai mult preț pe discuțiile intelectuale și subiectele de dezbatere. Acest interes s-ar putea să ducă la opinii împărțite între voi și partener. Este foarte important să nu lăsați aceste divergențe să cauzeze distanță între voi. Diferențele de opinii sunt normale în orice cuplu.

Citeste si:
De ce are nevoie fiecare zodie în săptămâna 8-14 aprilie
De ce are nevoie fiecare...

PEȘTI

Visele pe care vi le-ați făcut în legătură cu un nou interes romantic se vor spulbera încet, din păcate. Ceața se va ridica și veți putea observa realitatea. Nu lăsați șocul surprizei să vă paralizeze. Vă puteți redresa foarte rapid și să găsiți un bărbat care va poate îndeplini așteptările romantice. În relație, abordați următoarea perioadă cu calm și răbdare. Mai mult obstacole vă pot ieși în cale și nu este un moment foarte bun pentru decizii majore sau pentru schimbări în rutina zilnică. Finanțele voastre s-ar putea să aibă parte de o lovitură neașteptată, așa că nu cheltuiți excesiv.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Noiembrie 2023 - 03 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.