Secretele sunt pentru a fi păstrate. Cu toții le avem și le ținem ascunse undeva în cele mai îndepărtate colțuri ale sufletului. Însă chiar și secretele au nevoie uneori de a fi împărtășite. Deja depinde doar de tine cui alegi să i le încredințezi pentru ca acestea să rămână în siguranță în continuare.

Încrederea, cea care stă la baza oricărui tip de relație, face diferența în alegerea ta. Oamenii cei mai de încredere pot păstra secretul tău până la moarte. Dacă simți că poți avea o încredere oarbă în omul din fața ta, atunci poți să îi spui cu inima împăcată cel mai valoros secret al tău.

Iar dacă te simți dezorientat și nu știi la cine ai putea găsi acea sursă de încredere, iată un top al zodiilor care știu cu adevărat să păstreze secretele celor din jur.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Aprilie 2021 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.