Te-ar putea interesa și:

Creaza-ti cont cu un singur click

Aboneaza-te prin   
sau prin email

Login

Autentifica-te prin
sau prin email

Nu ai cont? Aboneaza-te

10 sfaturi pentru a alege locuinta potrivita atunci cand te muti in chirie

Fa totul legal

4/10

Cu sau fara coleg de apartament

5/10

Ai un animal pe care vrei sa il iei cu tine?

6/10

Inspecteaza mai multe zone pana alegi locatia

7/10

Fa-ti un plan pentru mutat

8/10

Verifica instalatiile

9/10

Intelege modul cum se schimba chiria

10/10

Fa-ti calculele si asigura-te ca ai ce iti trebuie

1/10

Ai tot ce iti trebuie?

2/10

Sansa de a-ti face curatenie in lucruri

3/10

Dupa o perioada cand ai impartit casa cu parintii tai, ordinea fireasca a lucrurilor spune ca ar trebui, mai ales de la o anumita varsta, sa locuiesti singur. Daca optiunea de a-ti cumpara propria casa este aproape imposibila, date fiind costurile crescute de achizitie, atunci iti ramane varianta de a te muta cu chirie. Aceasta schimbare vine la pachet cu cateva detalii importante care influenteaza modul in care te vei simti unde vei sta si ce bani iti raman de cheltuit. Asta tinand cont de conditiile pe care proprietarul ti le pune la dispozitie.

In mare stii ce implica intregul proces de mutat in chirie si care sunt lucrurile de care sa tii cont in alegerea locatiei potrivite. Doar ca la mijloc sunt mai multe variabile pe care daca nu le ai in vedere te pot afecta mai mult decat ai crede. Desigur, ti-ai facut cateva calcule si planuri, dar nu trebuie sa te grabesti pentru ca nu doar banii sau locatia conteaza cand alegi unde te muti.

Pana la urma decizia este si trebuie sa fie pe termen lung, asa ca trebuie sa te asiguri ca ai ales ceva ce se potriveste cat mai bine nevoilor tale, noteaza Apartment Guide.

Un scurt ghid de care sa tii cont cand iti alegi chiria facem mai jos - sunt sfaturi utile si practice care te vor ajuta sa castigi timp, bani si energie. Trebuie sa inveti concret ce detalii sa observi ca sa nu fii pacalit si sa eviti discutii ulterioare.

Asadar, inainte de a pleca de unde stai, rezerva-ti cateva zile ca sa te ocupi asa cum trebui sa cauti un apartament, o garsoniera sau o camera unde vei sta. Stim deja ca graba strica treaba, dar cu putina atentie poti sa gasesti din prima ce ai nevoie. Nu te baza doar pe cautari in online, ci asigura-te ca vei avea timp sa ajungi la prezentari si sa vezi intocmai avantajele si dezavantajele propunerilor gasite.

Concret - detalii de care sa tii cont cand alegi sa te muti cu chirie


Ultima ora din Business pe 9AM

Contacteaza-ne

Foloseste formularul de mai jos

sau mai rapid pe