Cassandra De Pecol a devenit prima femeie care a vizitat toate tarile lumii.

Va povesteam in urma cu cateva luni despre Cassandra de Pecol, o tanara din Statele Unite care a lasat totul in urma pentru a vedea lumea. Cassandra isi propusese sa viziteze toate tarile lumii, iar la data la care am scris articolul respectiv, ii mai ramasesera doar 15 state de vizitat din cele 196 existente.

Eh, bine, in mai putin de 3 luni, Cassandra a reusit sa isi atinga scopul, devenind prima femeie care a calatorit in toate statele lumii.

Intreaga aventura a costat-o pe tanara peste 200,000 de dolari, dar o parte din costuri au fost acoperite de sponsori. Cassandra este "ambasadorul" pacii prin turism, iar scopul ei a fost sa promoveze turismul durabil.

Calatoria a inceput in 2015 si de atunci Cassandra a adunat o multime de poze spectaculoase pe contul ei de Instagram.

Tanara nu se opreste aici si spune ca urmatoarea destinatie de pe lista este Antarctica. In plus, vrea sa ii invete pe oameni cum sa calatoreasca in jurul lumii pe bani putini.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.