Imagini care iti vor deschide apetitul pentru calatorii si aventura. O calatorie de un an in jurul Australiei documentata pas cu pas.

“Numele meu este Johan Lolos si am calatorit, timp de un an, in jurul Australiei. Mi-am inceput calatoria in Belgia si am vrut sa fac un ocol al Pamantului. Am calatorit 40.000 de kilometri prin toate mijloacele posibile: cu masina, cu avionul, cu barca, cu trenul, cu autobuzul sau cu autostopul. Am vizitat fiecare loc prin care am trecut si am asistat la scene de vis.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

In timpul anului petrecut in tinutul cangurilor, am vazut cum broastele testoase isi depun ouale in nordul tarii. Am inotat cu rechinii-balena si cu delfinii in vestul Australiei, m-am scufundat intr-o cusca de metal printre rechini si m-am jucat cu leii de mare in sudul tarii. Am navigat timp de 3 zile si 3 nopti in Withsundays, mi-am luat certficatul de scafandru profesionist in Cairn am zburat deasupra barierei de corali si am vazut lucruri atat de frumoase incat nu pot fi descrise.

Australia este o tara minunata si vreau sa impart cu voi aceste imagini. Sper sa va inspire si pe voi sa porniti in calatoria vietii.”

Sursa foto: Instagram

Articol preluat de pe boredpanda.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.