Sani mici sau sani mari? Silicoane sau naturali? Avem de toate...

Iti plac femeile cu sani mici sau cele cu sani mari? Este o intrebare care framanta orice barbat, nu-i asa? Oricare ar fi raspunsul, noi iti prezentam o gama larga de "produse" celebre, din care poti alege, desigur, doar sa iti clatesti privirea.

Vedete cu sani mici vs vedete cu sani mari

Kylie Minogue a avut recent probleme cu cancerul mamar, dar reconstructia si operatiile estetice au ajutat-o sa treaca cu bine peste aceasta incercare grea. Kylie este apreciata pentru grija cu care si-a tratat corpul de-a lungul vremii, pastrandu-si in mare parte frumusetea cu care a fost inzestrata. Chiar daca nu are un bust impresionant, cantareata este foarte sexy.

Kate Moss este una dintre vedetele recunoscute pentru faptul ca nu are inhibitii cand vine vorba de afisarea nurilor. In mod evident, Kate se simte bine in pielea ei si nu se sfieste sa o demonstreze. Ea fost zarita la diverse petreceri purtand decolteuri adanci, chiar daca nici bustul ei nu este foarte generos.

Si Cameron Diaz este o vedeta model in ceea ce priveste aspectul fizic. Nu se remarca prin voluptate, insa corpul actritei este invidiat de multe femei si ravnit de barbati, in ciuda faptului ca sanii ei au proportii medii.

Firava Calista Flockhart, pe care o cunoastem din celebrul serial Ally McBeal, este una dintre starletele pe care le-am putea banui oricand de anorexie. Cum era de asteptat, actrita se inscrie si in categoria femeilor celebre cu cei mai mici sani. Ceea ce nu inseamna ca nu este sexy...

Gwen Stefani se afla pe lista starurilor feminine cu bust modest, dar sexy. Cantareata a rezolvat insa acest mic inconvenient printr-o operatie de marire a sanilor. Oricum, nu a exagerat cu dimensiunile si asta ne place.

In aceasta parte a topului pot fi incluse si Keira Knightley sau Milla Jovovich, votate printre cele mai seducatoare vedete cu sanii mici.

Citeste si:
Andreea Bălan și Andreea Antonescu, invidiate de ceilalți...
Andreea Bălan și Andreea...

La polul opus, topul este deschis de Jessica Simpson, care detine un bust natural de invidiat.

Tyra Banks este unul dintre supermodelele foarte apreciate pentru busutul generos si natural. Nu numai ca a fost votata recent ca avand printre cei mai frumsoi sani din lume, dar in urma cu cativa ani a fost selectata pentru a purta cel mai scump sutien creat vreodata in cadrul unei prezentari de moda fastuoase, sutien din platina, cu diamante si diverse aplicatii fine.

Scarlett Johansson se remarca fara doar si poate printre vedetele cu piept generos si natural. Nu credeti ca nu are silicoane? Priviti cum sanii vedetei au fost testati de un jurnalist, in locul caruia punem pariu ca si-ar fi dorit sa se afle orice barbat...

De cand au devenit mamici, Jessica Alba si Angelina Jolie arata foarte bine si au busturi de invidiat, intrand desigur in atentia paparazzi-lor din acest punct de vedere.

Citeste si:
Cum să alegi colierul perfect în funcție de forma decolteului
Cum să alegi colierul perfect...

Desi si-au marit sanii prin operatii estetice, Carmen Electra si Pamela Anderson sunt doua personaje care s-au remarcat rapid pentru podoabele lor de pe piept si care inca se mentin in topurile celebre ale celor mai sexy femei.

Despre Beyonce insa nu putem spune decat ca ne-a dezamagit cu faptul ca a ales sa apeleze la chirurgia estetica pentru a-si mari bustul, desi dimensiunile naturale ale acestuia nu o dezavantajau. Oricum, apreciem dezinvoltura cu care isi afiseaza acum noile "achizitii"...

Imagini via skins.be

Articol de Alex Todoran


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.