Mesaj pentru domnul Tantareanu: stim ca va uitati prin toate galeriile in cautare de filipineze si thailandeze. De aceea, astazi va facem o mare bucurie..Vor mai fi si altele.

O filipineza, o chinezoaica, o vietnameza..

Stim noi pe cineva care are gusturi bune de tot, perfect justificate. Asiaticele sunt focoase prin definitie, fie ca sunt chinezoaice, filipineze, vietnameze sau thailandeze..Stephanie Ly, CJ Miles si Kimberly Truong au origini printre cele amintite, insa acum locuiesc prin Canada sau in state si o duc bine de pe urma aparitiilor prin diverse formate destinate barbatilor.
Stephanie este o prezenta fermecatoare, cu un trup perfect si un zambet de milioane. Kimberly este voluptoasa, cu dotari consistente de la mama natura. Cat despre CJ, spunem doar ca este filipineza. Mesaj pentru domnul Tantareanu: stim ca va uitati prin toate galeriile in cautare de filipineze si thailandeze. De aceea, astazi va facem o mare bucurie..Vor mai fi si altele.

Va lasam sa le admirati pe fete in galeria foto. Daca vreti sa cititi si interviuri cu ele, puteti face asta aici 1, 2, 3.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.